Reservatie


Wij zijn heel blij om u te kunnen verwelkomen!

Als je graag een hapje wil komen eten, liefst met reservatie. Om iets te komen drinken is er geen reservatie nodig.  


Let op, op zaterdag werken we met 2 shiften. Indien u voor de eerste shift reserveert, vragen we de tafel vrij te maken om 19u15. De tweede shift start om 19u30.

Op vrijdag en zaterdag houden we de keuken open tot 23u (bestellen kan tot 22u15), op andere dagen is de keuken open tot 22u


Tijdige aankomst bij reservatie is top! Geraak je er niet op tijd? Geef even een seintje aub. We houden de tafel 15 minuten ter beschikking, daarna plezieren we er iemand anders mee.


U kan via de reservatiemodule de zone aangeven waar u wenst te zitten. Indien er een zone niet beschikbaar is op een specifieke dag, is deze volzet of gesloten.


Omwille van het wisselende weer in België geven we geen garantie op zitplaatsen op het terras. We bekijken het weer en schakelen naargelang warmte, neerslag en mogelijkheden in tafelschikking. We doen ons best om jullie de meest aangename plaatsen te bezorgen afhankelijk van deze factoren. 


Bij reservatie met cadeaubon kan u enkel de digitale cadeaubonnummer ingeven bij reservering. Indien u een gedrukte cadeaubon van Uw Zuster heeft, kan u de nummer niet ingeven. Dit is geen probleem, breng de bon mee en we verwerken deze manueel. 


Indien u nog vragen heeft, contacteer ons gerust via hello@uwzuster.be of op

011/91 90 91.


Tot snel! We kijken er alvast naar uit om u te ontvangen.


Cadeaubon

Cadeaubonnen zijn ook ter plaatse bij Uw Zuster te verkrijgen (zonder admin kost). Heb je last minute eentje nodig? Dan kan je hieronder ook eentje digitaal bestellen.